Gefeliciteerd, jij gaat trouwen!

Er valt een hoop te regelen voor jullie trouwdag, waaronder iemand die jouw bruidskapsel en visagie kan verzorgen. Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres! Het trouwseizoen is altijd vrij snel volgeboekt, dus je kan er niet snel genoeg bij zijn!

 

Hoe gaat dit in z'n werk?

Voorbereiding

Vul het contactformulier in op de website. Je hoort dan zo snel mogelijk of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdatum. Ik neem contact met je op om je aanvraag te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden. Ook zullen we dan een datum plannen voor de proefsessie.

 

De proefsessie

De proefsessie plannen we 6-8 weken voor jouw bruiloft in. Tijdens de proefsessie neem ik uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en verschillende looks uit te proberen, zodat we er helemaal achter komen wat er bij jou past. Het is handig als je voor de proefsessie alvast wat plaatjes uitzoekt van kapsels en visagie die je mooi vindt. Als je het leuk vindt, mag je natuurlijk altijd iemand meenemen naar de proefsessie.

 

Wanneer je helemaal tevreden bent, maken we een paar foto’s, zodat ik op jouw trouwdag goed terug kan zien wat we precies hebben afgesproken. Ook nemen we tijdens de proefsessie de planning van de ochtend door en spreken we af hoe laat ik precies aanwezig ben op jullie trouwdag. Na de proefsessie ontvang je de factuur en een bevestiging van de gemaakte afspraken.

 

De trouwdag

Op de dag van jouw bruiloft kom ik bij jou aan huis om je bruidskapsel en bruidsvisagie te verzorgen. Daarnaast kan ik ook het kapsel of de visagie van andere daggasten (moeders, zussen, bruidsmeisjes) verzorgen. Ik zorg er voor dat jij helemaal op tijd klaar bent voor de grote dag!